2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Volner: Kik piszkálják az orosz medvét és hova vezet ez?

Nagyon hiányzik Trump elnök - írta a legutóbbi bejegyzésében Volner János.

„A nyugat-európai és amerikai demokrata (Biden-féle) média folyamatosan oroszellenes, ruszofób tartalmakat tesz közzé az egész világot behálózó média-birodalmában. Hiába tettek meg mindent a Trump körül csoportosuló józan republikánusok, hogy a »mindig és mindenért Oroszországot okolás« politikája véget érjen, hiába normalizálta időleges Trump elnök Amerika viszonyát az oroszokkal – Bidenék hatalomátvételével újra elérkezett a nyílt konfliktuskeresés időszaka.

A válsághelyzetben az EU üzletet csinált a vakcinabeszerzésből. Mindennek elmondták a keleti vakcinákat, agyon riogatták Európa-szerte a polgárokat, csak azért, hogy a vakcinabeszerzés és elosztás egy meghatározott gazdasági kör biznisze maradjon. Hiába bizonyosodott be, hogy a keleti vakcinák is ugyanúgy biztonságosak, és a veszélyhelyzeti alkalmazásuk nagyon is indokolt és hatékony egy pandémiás helyzetben.

Az USA folyamatosan játssza az értetlent, vajon hogy létezik az, hogy Oroszországnak nem tetszik, hogy szíveskedtek CIA-központot csinálni Ukrajnából és folyamatosan a NATO, valamint a EU-s integrációját erőltetik. Arra persze nincs válasz, mi lenne az amerikai reakció, ha folyamatosan oroszok hadgyakorlatoznának az USA perifériaterületein, és mondjuk közép-amerika országot győzködnének arról, lépjenek be egy Oroszország vezette katonai-gazdasági szövetségbe…

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy tisztán lássuk: a katasztrófába vezet ez a felelőtlen nyugati viselkedés. Tetszik vagy nem tetszik, Oroszország továbbra is katonai és gazdasági nagyhatalom, és eddig mindenki csak ráfaragott, aki szórakozott vele. Elszabaduló energiaárak, orosz-kínai szövetség, nyalt háborús helyzetek Európa szélén. És ez még csak a kezdet, ha a nyugat nem kap a fejéhez. Nagyon hiányzik Trump elnök!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató