2024. március 02. - Lujza
EUR : 393.75
USD : 364.04
Időjárás ikon11°

A kutyapárt megtaposta Makizajt: nem lehetne más a jelölt, aki nem ilyen?

Kovács Gergely nem hagyta szó nélkül az ellenzéki miniszterelnök-jelölt vádjait.

Keményen nekiment a Facebookon Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, miután Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorának kedd esti adásában arról beszélt, hogy szerinte mindenki, aki az előválasztáson nem mérettette meg magát és ezután el akar indulni a választáson, az valójában a Fidesz érdekeit szolgálja, mert megosztja az ellenzéki szavazatokat.

Márki-Zay arról is beszélt az interjúban, hogy korábban könyörgött a Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy vegyenek részt az előválasztáson, valamint azt is megígérte nekik, hogy a közös ellenzéki listán kiharcol nekik egy helyet.

Ki oszt meg kit?

Erre reagált a párt elnöke a közösségi oldalán, írja az Index. Kovács Gergely szerint az ellenzéki szavazókat nem ők, hanem éppen Márki-Zay Péter osztja meg azzal, hogy

„vélt Fidesz-szavazó-kompatibilis dumákat tol”. 

Kovács Gergely szerint az sem igaz, hogy Márki-Zay könyörgött volna nekik, hogy induljanak az előválasztáson, nem beszéltek vele ilyenről. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke felteszi bejegyzése végén a kérdést:

„Nem lehetne valaki más a jelölt, aki nem ilyen?”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató