2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Magánklinikát üzemeltet az egészségügy privatizációjáról álmodozó MZP jobbkeze

Márki-Zay Péter jobbkeze, Kész Zoltán 2021 óta Veszprémben a VeszLife Magánklinika ügyvezetője– mutatott rá közösségi oldalán Varga-Damm Andrea. A veszprémi országgyűlési képviselő szerint ez megmagyarázhatja, hogy miért beszélt arról a minap Márki-Zay Péter, hogy a magánegészségügy jó, és szívesen alakítaná át Magyarország egészségügyi ellátó rendszerét magánegészségügy-alapon– számolt be a Magyar Nemzet.

A Jobbik 2018-as listáján az Országgyűlésbe jutott, azóta a pártból kilépett független képviselő szerint Kész Zoltán álláshalmozó is, mert magánklinikai állása mellett még a Jobbik Civitas nevű közvéleménykutató cégének is operatív igazgatója.  Mindez különösen izgalmas annak tükrében, hogy Márki-Zay Péter az elmúlt időszakban folyamatosan arról beszélt, hogy privatizálná az egészségügyet.

Kész Zoltán jelenleg a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja, 2015-ben azzal vált országosan ismertté, hogy független jelöltként nyert egy időközi országgyűlési egyéni képviselői választáson, amit Navracsics Tibor EU-biztossá való kinevezése után írtak ki Veszprémben.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató