2024. február 24. - Mátyás
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

MSZP: Romlik az ország, Orbán szerint a magyarok egyenek csirkefarhátat

Tovább tart a brutális drágulás, a KSH mai adatai szerint 7,4 százalékos infláció volt decemberben. A Fidesz és Orbán szerint elég, ha a csirkefarhát nem drágul, egyenek azt a magyarok – írja közleményében az MSZP.


 
„Miközben az árak az egekben, a Fidesz még mindig rátesz erre 27 százalék adót! Mert ezt jelenti a 27 százalékos ÁFA: ennyit nyúl le a Fidesz minden vásárlásnál a pénztárcánkból! Ilyen sok adót Európában egy kormány sem sajtol ki az emberekből! Csak a Fidesz!” – számol be a párt felháborodottan, kiemelve, hogy Lengyelországban is eltörölték az alapvető élelmiszerek adóját.

 
„A Fidesz-kormány az elmúlt 12 év alatt több mint harmincféle új adót tett az emberek nyakába, még a minimálbért is megadóztatják! A nyugdíjasoknak sem adják oda a teljes nyugdíjemelést!”

A Magyar Szocialista Párt szerint nem csak a választások előtt pár héttel kell az embereknek a több pénz, hanem az év minden napján, így több támogatásra van szükség, ezt pedig meg is tervezik adni az ellenzékiek az állampolgároknak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató