2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Toroczkai László továbbra is az utcán akar maradni

A Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László azzal kezdte beszédét, hogy a szabadságjogok és a normalitás mellett állnak ki.

„Ha továbbra is az utcán maradunk, továbbra is állandó politikai nyomást helyezünk a kormányra, akkor van esélyünk arra, hogy ez a Covid-diktatúra nem lesz még rosszabb” – mondta Toroczkai, aki szerint olyan diktatúra épül, amelyre még nem volt példa a világtörténelem során. És hogy ki építi ezt a diktatúrát? Hát az nem derült ki egyértelműen a beszédből.

Emmanuel Macron francia elnököt és Mark Zuckerberg Facebook-alapítót név szerint is kritizálta. Zuckerberg metaverzumos víziójáról azt mondta: „Ez a metauniverzum, a digitális pénzvilág ez valójában a legtökéletesebb diktatúra, amit el tudunk képzelni” – mondta Toroczkai, aki szerint ma már mindenki látja, hogy „ezek az összeesküvés-elméletnek tűnő dolgok kezdenek megvalósulni”. Toroczkai szerint minden járványügyi döntés és lezárás mögött egy új világrend kialakítása zajlik, aminek hatása elől „senki sem tud majd elmenekülni”.

„Tovább kell adnotok az igazságot, mert a hírekben erről sem fognak beszámolni. Mindenkit meg kell győznötök arról, hogy végre itt az ideje, hogy lépjen. Mert nem elég, hogy ha csak néhány ezren vagyunk, mint ma is. Sok tízezren, sok százezren kell megmozdulnunk” – üzente a tömegnek a Mi Hazánk elnöke.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató