2022. május 17. - Paszkál
EUR : 384.69
USD : 368.72
Időjárás ikon20°14°

Makizaj: Orbán ne legyen gyáva, a nép nevében szembesítem bűneivel a vitán

Tegnap amint arról beszámoltunk, Makizaj vitára hívta Orbán Viktort. Hétfőn korán reggel megriadt Makizaj és tovább is ment, egyenesen a nép nevében vitázna Orbán Viktorral, ahol szembesítené "bűneivel".

Íme:

"Orbán Viktor nem kerülheti el a szembesítést korrupt és igazságtalan kormányzásának legsúlyosabb károkázásával; megélhetési válság lejtőjére lökte Magyarországot. Ennek a szembesítésnek már a miniszterelnöki-jelölti vitán el kell kezdődnie, én készen állok!

Ha Orbán valóban hisz saját hazug sikerpropagandájának, hát itt a lehetőség, ne legyen gyáva! Adjon magyarázatot az elszabadult árakra, a csúcson lévő inflációra, a csúcson lévő államadósságra, a csúcson lévő, tragikus halálozási számokra, az egészségügy, az oktatás állapotára - erre az egész farhát-kormányzásra! Álljon ki és adjon magyarázatot arra, miért költötte el a gazdaságvédelemre szánt 4000 milliárd forint háromnegyedét az emberek támogatása helyett saját családtagjai, üzletfelei, oligarchái gazdagítására.

Én szembesítem a felelősségével a vitán, a változást akaró többség szembesíti a felelősségével 76 nap múlva, április 3-án. Mert utána, amikor Orbán megy, a változás jön és az egységes ellenzék kihúzza Magyarországot a megélhetési válság gödréből. Csak felfelé!"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató