2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Makizaj bejelentette új egészségügyi programját: menjetek Indiába szemműtétre

A baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég megint az Egyesült Államokkal példálózott, a szemműtétek kapcsán azt mondta, hogy az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába,- számol be a Magyar Hírlap.

„Vannak olyan speciális kezelések, amit önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket. Az amerikaiak a szemműtétek bizonyos fajtájára, amit a zöldhályognak hasonlóan nagyon ritka szembetegségek, inkább az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába - hozta fel újra az amerikai példát Márki-Zay Péter egy december 15-én tartott fórumon. 

Az amerikaiak nem láttak ilyen betegséget évtizedek óta - állította a Gyurcsány által vezettet baloldal jelöltje, majd hozzátette: Most, ha ott kezd el babrálni a szikével valakinek a szemébe azért, hogy hát most én nem emlékszem, tíz éve nem csináltam ilyet, de megpróbáljuk. „Inkább menjen Indiába olyanhoz, ahol sokszor csinálja.”

Én azt gondolom például, ha már szemészetet mondtam, a legtöbb szemészeti beavatkozás az nem egy sürgősségi beavatkozás, menjenek oda (..) - vallotta be Márki-Zay Péter, hogy Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

 

És ha ezt nem hiszed, akkor álljon itt a videó erről:

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató