2024. július 15. - Henrik, Roland
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon36°23°

Schmuck Bözsi: „Még most sem tudtam megemészteni a délelőtti taxis utazásomat”

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet. Az LMP társelnöke szerint „az öregúr agyát évek óta mossa a fideszes média”.

„Még most sem tudtam megemészteni a délelőtti taxis utazásomat” – kezdte Facebook-bejegyzését Schmuck Erzsébet, mint kiderült, a politikus azért sokkolódott, mert kormánypárti taxishoz ült be. „Keményen megtapasztaltam a fideszes média hatását” – írta. 

Schmuck Erzsébet megpróbáltatásait az alábbiakban olvashatja el: 

„Beszálltam a taxiba, amit egy 83 éves úr vezetett. A korát később tudtam meg. Azonnal rámöntötte, hogy a moslék koalíció tagjai tüntetnek és ezért késett. Rögtön megtudtam azt is, hogy milyen jól èlnek itt az emberek, mert rengeteg autó van az úton. És húzzon el mindenki az országból, aki nem a fideszre szavaz. Ha nyer az ellenzék, akkor hozzá és hozzám is migránsokat fognak betelepíteni, úgyhogy csak a fideszre szabad szavazni. Még volt egy eszmefuttatása szidalmakkal megtűzdelve az új német kormányról, de szerencsére megérkeztem a célba. Kiszálltam a taxiból és azon gondolkodtam, hogy miért nem szálltam vitába. A választ persze tudom, mert semmi értelme nem lett volna, az öregúr agyát évek óta mossa a fideszes média és abból ennyi idő alatt nem tudtam volna kimozdítani”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató