2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Hadházy rendőrséggel és bírósággal fenyegeti portálunkat - Válaszolunk

Tisztelt Szerkesztőség! 

Kérem, hogy haladéktalanul tájékoztassanak arról, ki írta az önök oldalán ma megjelent, rólam szóló, hamis és rosszindulatú cikküket. Mint arra bizonyára számítottak, feljelentést tettem rágalmazás miatt, illetve polgári pert is indítani kívánok. Jelentősen felgyorsítaná az eljárást, ha nem a rendőrségnek kellene kinyomozni az elkövető személyét. 

Tájékoztatásul közlöm azt is, hogy hamarosan megkapják az illetékes bíróságtól a szerkesztőség és a kiadó ellen indított keresetemet. 

Tisztelettel: 

Dr. Hadházy Ákos 
országgyűlési képviselő

 

Válaszunk: 

Tisztelt Hadházy Ányos Ákos Képviselő Úr!

A délelőtti órákban került ki a Vadhajtások portálra azon cikkünk amit Ön sérelmez! Kérdésére el kívánjuk mondani, hogy segítsük a nyomozást, ki írta és tette föl az önről szóló cikket. Ivan Vlagyimirovics aki a tajgán él, és lekvárfőzésből tartja fenn magát és családját. Néha besegít a Vadhajtások nevű portál szerkesztésébe! Google fordítóval. Ivant a rendőrség úgy ismerheti fel, hogy mindig vastag, szörmés kabátban van a tajgán. Szakállas. Ezúton kérjük, csatolja a bíróságnak, hogy Ivan kiadatását kezdeményezzék meg. 

Üdvözlettel: 

Vadhajtások - Szerkesztőség

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató