2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Varga Judit: az illegális bevándorlást nem menedzselni kell, hanem megállítani!

Bár egyre súlyosbodik az Európára nehezedő migrációs nyomás, Brüsszelben továbbra sem ezzel törődnek. A magyar kormány azonban mindent megtesz, hogy megállítsa az illegális bevándorlást az uniós határoknál. Varga Judit közösségi oldalán foglalta össze a két hozzáállás közötti különbséget.

Varga Judit Facebook-oldalán jelentette ki, hogy az illegális bevándorlásra nem az a megoldás, ha “mismásolva, próbáljuk menedzselni” a migránsokat, hanem az, ha a határnál megállítjuk őket, és megvédjük Európát.

Az illegális bevándorlást nem menedzselni kell, hanem megállítani!

A migrációs válság nem múlt el, ideje lenne ha ezt Brüsszelben is belátnák. Míg 2020-ban (csak) 45 ezer illegális bevándorlót fogtak el a magyar határnál, addig 2021-ben már több mint 121 ezret. Az idei év első két hetében már 4200 bevándorlót állítottak meg rendőreink és katonáink. Ők 2015 óta minden egyes nap emberfeletti teljesítményt nyújtanak. Míg Brüsszelben felelőtlenül mismásolnak, addig a magyar határt védők 0-24 készenlétben állnak. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt 7 évben hazánk 600 milliárd forintot költött a migráció megállítására és ezzel Európa megvédésére. Bízunk benne, hogy a soros francia elnökség felhagy a brüsszeli gyakorlattal, a kettős mércével és képes lesz szembenézni a valósággal. Itt az ideje, hogy az Unió is kivegye a részét a védekezésből, amíg nem késő!

– írta bejegyzésében az igazságügyi miniszter.

 

(Pestisrácok.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató