2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Varga-Damm: Remélem, Bangóné Borbély Ildikó nem adja vissza a mandátumát

Az egész ügy egy tipikus komcsi tempó. A sajátjai szivárogtatták ezt ki.

„Bangóné Borbély Ildikó 751 (!) önálló indítványt nyújtott be 2018. májusa óta az Országgyűlésnek, 332 felszólalása volt rendre olyan kérdésekben, amelyek a társadalom széles körét érintik. Éjszakák sokaságát harcoltuk végig, miközben a pártja vezetői otthon szunyókáltak.

Bangóné Borbély Ildikó 8 éve országgyűlési képviselő. Valóban helytelen ezt tenni, ami történt. Csak azonban ez úgy történhet meg, hogy egy párt képviselőjéről nem tudja 8 éven át sem a pártja, hogy az állított diploma nem létezik, ha maga kérte ennek állítására. Ugyanis nincs szükség parlamenti képviselőséghez diplomára.

Amint a hír először megjelent, pontosan tudtam, hiszen ismerem ezeket, hogy a sajátjai szivárogtatták ezt ki.

Olyan emberek zárják ki, és szólítják fel mandátuma visszaadására, akik ezt a helyzetet kialakították? Olyan emberek, akik a fidesz tenyeréből esznek? Olyanok, akiknek a parlamenti munkája egyenlő a nullával?

Remélem, Bangóné Borbély Ildikó nem adja vissza a mandátumát, mert ő azért megdolgozott, s naponta bizonyította, hogy képviselni is akarja és tudja az embereket.

AZ EGÉSZ ÜGY EGY TIPIKUS KOMCSI TEMPÓ. NA, EZÉRT NEM SZABAD ILYEN EMBEREKET A HATALOM KÖZELÉBE ENGEDNI, MÉG HA A MOSTANI BORZALMAS RENDSZERT VALÓBAN LE KELL VÁLTANI.”- írta Varga-Damm Andrea a Facebook-oldalán.


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató