2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Hajnal Miklós: ezt csak azért csináljátok, mert féltek!

„Gulyás Gergely meg addig is jó lesz gyalognak a rogáni propagandagépezet sakktábláján” – írta közösségi oldalán a Momentum politikusa.

Hajnal Miklós Facebook-oldalán reagált Gulyás Gergely hétfői bejegyzésére, amelyben a miniszter azt a kérdést tette fel, hogy a Bangóné-botrány után maradhat-e képviselőjelölt a Momentum politikusa. 

„Mert mi is történt? Bangóné Borbély Ildikó azt állította magáról, hogy diplomás, hogy van felsőfokú végzettsége, noha a valóságban nincsen. Az ellenzék Hajnal Miklós (Momentum) személyében egy olyan baloldali politikust indít eddigi választókerületemben, aki korábban több alkalommal is azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, noha nincs felsőfokú végzettsége. A momentumos politikus be is ismerte, hogy nem végzett semmilyen egyetemet” – olvasható Gulyás Gergely közösségi oldalán.

Hajnal Miklós posztjában azt írta, hogy Oxfordban tanult filozófiát, politikát, és közgazdaságtant, de utolsó évben abbahagyta a tanulmányait, amikor a megalakuló Momentum és az éppen zajló NOlimpia kampány miatt hazaköltözött.

„Hogy ugyanígy döntenék-e most is? Gondolkodás nélkül. Mondhatnám, hogy fontosabb volt nekem Magyarország jövője a saját tanulmányaimnál, de nem akarok nagy szavakat használni: hoztam egy döntést, közügyekkel akartam foglalkozni, itthon, de ez a külföldi tanulmányokkal összeegyeztethetetlen volt” – olvasható a bejegyzésben.

A Momentum politikusa szerint az egyetlen dolog, amelyben a kormány igazán jó, az a rágalmazás. Kifejtette, hogy dühöt érez amiért újra meg újra egy rágalommal kell foglalkoznia.

„Bár nem esnek jól a támadások, igyekszem erőt meríteni belőle: pontosan tudom, hogy valójában ezt csak azért csináljátok, mert féltek” – zárja bejegyzését Hajnal Miklós.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató