2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Tüttő: „Tudtuk, hogy folyamatosan robbantgatni fognak mellettünk, lőni fognak ránk”

A Fidesznek nem okoz gondot a nyilvánvalót is letagadni – mondta Tüttő Kata, főpolgármester-helyettes, aki szerint a kormányzat álláspontja „mindig attól függ, hogy mi az érdekük.”  

Tüttő Kata hangsúlyozta: nem érdekli a jobboldali sajtó, az sem, ha hazudnak, teszi a dolgát, ahogyan azt az ellenzékben mindenki más is.

„Tudtuk, hogy folyamatosan robbantgatni fognak mellettünk, lőni fognak ránk” -mondta a főpolgármester-helyettes, aki szerint ez most egy borzasztó időszak lesz. Miközben alig van lehetőségük a médiában megjelenni a közösségi oldalak felületein folyamatosan reagálnak a fideszes állításokra, ahogy mondja: az igazat válaszolják.

Arra, hogy a főváros csődközeli állapotban van-e, a főpolgármester-helyettes azt mondta, hogy a senki sem tudja elképzelni, hogy egy ország fővárosa ne működjön, az viszont biztos, hogy ma nem marad itt annyi pénz, amiből működtetni lehet. „De amíg Orbán Viktornak itt van a rezidenciája, meg az összes minisztériuma meg az összes vejének, rokonának, ismerőseinek itt vannak a szállodái és az érdekeltségei, addig működni fog Budapest” – véli Tüttő Kata.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató