2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A KDNP szerint Karácsony Gergely verbális erőszakot követett el egy keresztény szimbólumon

A Kereszténydemokrata Néppárt közleményt adott ki, melyben felháborodásukat fejezik ki a főpolgármester egy korábbi, a Klubrádióban tett kijelentésével kapcsolatban.

Karácsony Gergely azt mondta a Városligetben felhúzott Magyar Zene Házáról, hogy olyan, „mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér”.

A KDNP szerint ez

„felháborító és tűrhetetlen!”

„Felmerül a kérdés, hogy önök miért lelik örömüket abban, hogy újra és újra megsértik a kereszténységet és a keresztény embereket? Miért veszik semmibe a keresztény emberek méltóságát?” - teszi fel a KDNP kérdést. 

„Úgy okoskodnak, hogy félresiklott életüket nem helyrehozni akarják, hanem saját deviáns világukat akarják ránk kényszeríteni. A kereszténység helyébe pedig egy globális világrendeletet akarnak erőszakkal állítani, mely hasonló a világ régebbi kommunista kísérleteihez. Önök egyfajta globális forradalmat akarnak, melyben nem csak a társadalom értékrendszerét, hanem annak teljes struktúráját is ki akarják forgatni a rendes kerékvágásából.

Mi mindezekre nemet mondunk!

Nemet mondunk a gyűlöletre, és határozottan kiállunk a keresztény emberek és értékek védelme mellett!” - zárul a közlemény.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató