2022. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 386.01
USD : 367.73
Időjárás ikon27°10°

Makizaj: felfordul a gyomrom Orbán családlátogatós videójától

A Facebookon kommentálta Orbán Viktor kampányvideóit a baloldal messiása.

Korábbi cikkünkben írtunk Márki-Zay hazug életéről.

Az ellenzék főbohóca azokat a felvételeket véleményezte, amiken Orbán Viktor családokat, gyerekeket látogat meg, és amikben a gyermekvállalás fontosságát hangsúlyozza.

„Semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek és mennyi. Nem érdekes, mekkora a ház, az autó, egy dolog számít, van-e gyerek és egészséges-e. Minél több, annál jobb” – hangzik el az egyik felvételen.

Márki-Zay az alábbiakat írta:

„A miniszterelnök legutóbbi kampányvideójában arról beszél, hogy »semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek. Meg mennyi van.«

Hétgyermekes édesapaként is felfordul a gyomrom a hazug képmutatástól, ahogy a Magyarországot kifosztó, gyermekek tíz- és százezreit zsellérnek és jobbágynak szánó miniszterelnök ilyen arcátlanul játssza el az ország bölcs és gondoskodó atyját.

Sok útja lehet az emberi élet kiteljesedésének. És a gyermekvállalás biztos ott van ezek között, ahol valami többet és jobbat szolgálunk, mint akik mi vagyunk. De vannak olyanok, akiknek nem ez a sorsa. Vagy azért, mert rákényszerülnek, vagy azért, mert elhívja őket egy olyan feladat, ami mellett nem tudnak felelősséggel gyermeket vállalni. Tudósok, művészek, papok. Sokan vannak ők is, ahogy egészségügyi problémákkal küzdők is.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató