2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Egy olasz tolvaj a haverját küldte vissza a tett helyszínére, hogy keresse meg a leszakadt ujját, de a rendőrség találta meg

Az olasz rendőrség úgy próbálja megtalálni egy rablás feltételezett elkövetőjét, hogy ujjlenyomatot vettek a férfi ujjáról, amit leszakított a szögesdrót menekülés közben. Bár abban is reménykednek, hogy mivel a jegygyűrűje is rajta volt az ujján, feladja magát a rendőrségen.

A rabló visszaküldte egy barátját a tett helyszínére, egy milánói újrahasznosító üzem mellé, hogy keresse meg az ujját és a gyűrűt, de az avarban kutakodó embert észrevette a biztonsági őr. Amikor megkérdezte, mit csinál, azt mondta: „Egy barátom miatt vagyok itt, az ujját keresem, rajta egy gyűrűvel.” Mielőtt megérkezett a rendőrség, a férfi elmenekült egy közelben várakozó autóval.

Az ujjat, vagyis két ujjpercet a szemét közt találták meg a kerítés mellett, de a gyűrű nélkül. Az nem derült ki, hogy a gyűrűt megtalálták-e. Az ujjat most egy halottasházban tárolják, amíg próbálják azonosítani az elkövetőt - írja a Guardian.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató