2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Így kapcsoltatná le az áramot Márki-Zay az országban, ha ő lenne a miniszterelnök

Tegnap portálunk beszámolt, egyelőre három pontban arról, hogy Márki-Zay élete tele van ellentmondásokkal. Ezt természetesen folytatjuk majd, most szeretnénk olyan dolgot a nyilvánosság elé tárni, ami bizonyítja, hogy ez az ember, életveszélyes lenne, ha Magyarország miniszterelnökének választanák meg. Ő próbálja letagadni azt, hogy eltörölné a rezsicsökkentést. Az igazság ezzel szemben az, hogy portálunk most bebizonyítja, hogy nem csak eltörölné. Egy pillanat alatt ha kell, lekapcsolja bármelyik háztartásban az áramot, ha kell az egész országban is megteszi ezt. 

Márki Zay szavai: 

2000. Aug. 8: "egyetlen felszólító levél után már megszüntetjük a közüzemi szerződést, illetve az áramszolgáltatást. (…)  Sem szociális, sem egészségügyi helyzetet nem tudunk méltányolni."


2000. Aug. 10: “Az elfogyasztott villamos energiát ki kell fizetni. Ha valaki anyagi nehézségekkel küzd, úgy csökkentheti fizetési kötelezettségét, ha takarékoskodik a villamos energia felhasználásával."

 

Megszereztük a lapot a nyilatkozataival, és sárgával kiemeltük, mielőtt minket vádolnának azzal, hogy ezt csupán kitaláltuk. Ezt, nehéz lesz megmagyarázni:

 

 

 

 

 

 

Reméljük mindenki érzi azt a felelősséget, ami ránk vár magyar emberekre, alig kettő hónap múlva. Ez az ember életveszélyes Magyarország számára....

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató