2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Mi Hazánk: A rendőrség hozza nyilvánosságra a bűnözők származását!

KÖZLEMÉNY

A rendőrség hozza nyilvánosságra a bűnözők származását!

Óriási médiafigyelmet kapott a hír, miszerint két bűnöző megpróbált kirabolni egy debreceni ékszerüzletet, majd elmenekültek a helyszínről, de végül egy autós üldözés után elkapták őket a rendőrök. 

A két rabló fegyvert fogott az ékszerbolt eladójára, aki közölte a támadókkal, hogy mindent átad nekik, csak ne lőjék le, tehát ellenállást nem fejtett ki, erőszakra nem lett volna szükség. Ennek ellenére brutálisan rátámadtak, ütlegelni kezdték, azonban rossz lóra tettek, az üzlet tulajdonosa igyekezett megvédeni magát, visszaütött, így végül a támadóknak el kellett menekülniük. A Mi Hazánk ezúton is tiszteletét fejezi ki az ékszerüzlet tulajdonosa felé, hogy ilyen bátran kiállt magáért. 


Péntek délelőtt az egyik leghallgatottabb kereskedelmi rádió reggeli műsorában is foglalkoztak az esettel, de a műsorvezetők nem értették, mi szükség volt erőszakra, amikor az ékszerbolt tulajdonosa nem akart kifejteni ellenállást.A választ rögvest megkapjuk, ha tovább kutakodunk, ugyanis a közösségi médiában már egyértelműen fenyegetőznek a bűnözők pártolói vagy hozzátartozói, amiért a rendőrök szerintük olyan durván léptek fel a rablókkal szemben. Fogalmazzunk úgy, egyértelműen beazonosítható Magyarország legnagyobb bűnözői szubkultúrájának nyelvi eszközkészlete, és a Mi Hazánk nyíltan kijelenti, amit egyébként a legtöbb magyar ember tud: cigánybűnözőkről van szó!


A cigánybűnözés legfőbb ismérve az öncélú és agresszív, primitív erőszak, azt akkor is alkalmazzák, ha a bűncselekményhez nem lenne elengedhetetlenül fontos, ahogyan most is. A Mi Hazánk régóta követeli, és ezt a követelését újra megfogalmazza, a rendőrség hozza minden esetben nyilvánosságra a bűnelkövetők származását, a társadalomnak joga van a valós tájékoztatáshoz, nem utolsó sorban pedig akár egy körözött bűnöző esetében a lakossági bejelentések hatékonyságát is megnövelheti, ha tudják az állampolgárok, pontosan hogyan is néz ki a keresett személy.


Lantos János, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató