2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Makizaj az ATV stúdiójából lövi Putyint és Oroszországot

Orbán Viktor Európában megbukott, perifériára szorult, az egyetlen esélye a túlélésre az orosz érdekszférába sorolás jelenti - mondta az Egyenes beszédben az ellenzék messiása.



A miniszterelnök azt mondta, hogy béke missziósként ment Oroszországba, Márki-Zay szerint ezzel szemben Orbán Putyint képviseli Európában.

A lengyel kormányfő Ukrajnába ment tárgyalni akkor, amikor Orbán Moszkvába - fejtette ki álláspontját azzal kapcsolatban, miért tűnik úgy, hogy "elszigetelődött" a magyar kormányfő.

2009 november 25-én találkozott Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal, és onnantól kezdve az orosz államfő legnagyobb ellenségéből a legnagyobb barátja lesz - magyarázta Márki-Zay annak kapcsán, miért gondolja Orbán Viktort bábnak, bár megjegyezte, erre bizonyítéka nincs.

Orbán Putyin kém-bankjának diplomáciai mentességet adott, az amerikaiak által üldözött orosz bűnözőket Moszkvának adta ki - okoskodott az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Arra a kérdésre, hogy honnan volt 50 millió forintja Facebook-hirdetésekre, azt mondta: a Mindenki Magyarországért Mozgalom kampányszámlájáról, illetve a saját kampányszámlájáról volt a pénz. Leszögezte, hogy ide az összegek adományokból jönnek össze, azt is hozzátette, hogy nyilvánosságra fogják hozni.Tudomásom szerint még mindig én vagyok az egyetlen olyan politikus , aki elszámolt a kampánybevételeivel és kiadásaival, sőt, nem csak a saját, hanem a hozzátartozóim vagyonnyilatkozását is közzé teszem - mondta Márki-Zay.

Márki-Zay Péter felhívta Dobrev Klárát azzal kapcsolatban, hogy győzelem esetén számít rá a kormányzásban, de leszögezte, hogy semmilyen pozíciót nem osztogatnak választás előtt. De azt elismerte, hogy többször felmerült a neve külügyminiszterként. (Persze korábban már Hadházy Ákost kinevezte tárca nélküli miniszternek...)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató