2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A Mi Hazánk keményen nekiment Jakab Péternek, amiért kamupetíciót indított

T.László közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe. 



A Jobbik egy elvek nélküli párt - semmit érő petíciót indítottak a kötelező oltások ellen

Választási kapányfogásként indított egy semmit nem érő petíciót a kötelező oltások ellen Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Jakab és pártja eddig egészen mást képviselt, és mindvégig a Covid-oltásokat népszerűsítette, eddig Jakab Péter is arról posztolt büszként, hogy a sokadik oltást is beadatta magának.
 
2021. április 10-én a balliberális pártok – köztük a Jobbik is - közös közleményben követelték a kormánytól, hogy a minél gyorsabb és szélesebb körű lakossági beoltás érdekében törölje el az oltási regisztrációt.

Komáromi Zoltán, az összellenzék első számú egészségpolitikusa pedig azt nyilatkozta, hogy ha ők nyerik a választást, akkor a lehető leggyorsabban meg kell keresni az összes oltatlant, és be kell oltani őket. Szerinte nem sok a negyedik oltás, lesz majd ötödik és hatodik is. Komáromi helyesli, hogy a védettség csak az oltottaknak fog járni, a betegségen átesetteknek nem. Nem meglepőek az orvos-politikus kijelentései, hiszen a balliberális ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is azt nyilatkozta korábban, hogy elfogadhatónak tartja a kötelező oltást.
 
Bő két héttel ezelőtt újabb közös közleményben követelték a balliberális pártok (köztük a Jobbik) az oltás felpörgetését. Akkor pontosan így fogalmaztak: "Követeljük, hogy az Orbán-kormány indítson minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt, döntsön a negyedik oltás beadásának lehetőségéről!"

Ezek után joggal merül fel a kérdés, hogy a Jobbik megvonja-e a támogatást a szentendrei összellenzéki képviselőjelölttől, a Momentum színeiben politizáló Buzinkay Györgytől, aki már 2020. decemberében arra szólította fel a kormányt, hogy tegyék kötelezővé az oltást. Arra is kíváncsian várjuk a választ, hogy hol volt Jakab Péter akkor, amikor több millió emberre kényszerítette rá az oltást a kormány? Akkor miért hallgatott?  

Mindezekből jól látható, hogy a Jobbik egy elvek nélküli párt, amely mindig a pillanatnyi önös érdekei alapján cserélgeti mondanivalóját.

Ezzel szemben a Mi Hazánk rávilágított a Covid-diktatúra mögött meghúzódó gazdasági összefüggésekre. Mi már 2020. óta követeljük a járványszolidaritási adót a koronavírus haszonélvezőire. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely minden korlátozást azonnal feloldana és egyedül a Mi Hazánknak van oltatlan miniszterelnök-jelöltje. Mi több tüntetést is szerveztünk a kötelező oltások és a Covid-diktatúra ellen, például Orbán Viktor hivatala és az Alkotmánybíróság előtt is demonstráltunk. Hónapok óta működtetünk jogsegélyszolgálatot azoknak, akiket hátrány ért, amiért nem vették fel az oltást. Közzétettünk alkotmányjogi panasz mintákat, melynek következtében több százan fordultak a kötelező oltások miatt az Alkotmánybírósághoz. A Mi Hazánk hónapokkal ezelőtt kezdett aláírásgyűjtésbe az oltás kötelezővé tétele ellen. Mi hoztuk létre a Koronavírus Kutatóközpontot és a Mi Hazánk polgármesterei által vezetett településeken saját költségvetésünk terhére átmeneti munkahelyeket létesítettünk azoknak, akiket azért rúgtak ki, mert nem vették fel a vakcinát. A jobbikos településvezetők közül senki nem csatlakozott ehhez a felhívásunkhoz!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató