2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Dúró Dóra újabb kormányzati Facebook-oldalra írta le gondolatait

A Koronavírus tájékoztató Facebook-oldalra posztolták ki reggel a legfrissebb járványügyi adatokat.

Ezekből derült ki, hogy az elmúlt 24 órában 19 690 az új fertőzöttet találtak, és 77 beteg hunyt el, valamint, hogy 4341 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 163-an vannak lélegeztetőgépen.

Arról is írtak a cikkben, hogy az omikron és a február 15-től életbe lépő oltási igazolvány miatt is érdemes kihasználni az oltási akciót, amelyben februárban is minden csütörtökön, pénteken, és szombaton folytatódik.  

A poszthoz több mint 500 hozzászólást írtak, köztük a Mi Hazánk elnökhelyettese is. Dúró Dóra a Kanadában történtekre hivatkozik, ahol is kamionokkal blokád alá vették a fővárost, Ottawát, így tiltakozva a járványügyi szigorítások ellen. Dúró szerint „egyre több rést sikerül ütni világszerte a covid-diktatúra pajzsán, a legnagyobbat minden bizonnyal Kanadában.” Hozzáteszi, „Magyarországon is rajtunk a sor, harcoljunk a szabadságunkért! Ezúton fejezzük ki támogatásunkat és szolidaritásunkat a kanadai tiltakozásokban részt vevőknek, köszönet nekik az ellenállásért, a bátorságért és a kitartásért!”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató