2024. február 22. - Gerzson
EUR : 387.99
USD : 359.25
Időjárás ikon12°

Hitről szóló filmmel fog debütálni Mark Wahlberg és Mel Gibson nagypénteken

A film cselekménye igaz történeten fog alapulni

A „Stu atya” egy valós eseményeken alapuló vallási dráma lesz, amelynek a szereplői között nem kisebb nevek szerepelnek, mint Mark Wahlberg és Mel Gibson. A Sony Pictures filmje április 15-én, nagypénteken kerül majd a mozikba egy erőteljes üzenettel a hitről.

Egy bokszolóból lett pap, Stuart Long atya történetét mutatja be a Stu atya, egy életutat az önpusztítástól egész a megváltásig, olvasható a film összefoglalójában.

Wahlberg, aki egyben az alkotás producere is, fogja alakítani a főszereplőt, méghozzá az Oscar-díjas Gibsonnal az oldalán.

„Stu atya életútja, a bajkeveréstől a pappá válásig, sokakat inspirált, köztük engem is”

- nyilatkozta Wahlberg.

„Rosey (a rendező – a szerk.) hihetetlen munkát végzett, és megragadta a lényegét annak, hogy ki volt ő és hogyan hatott azokra az emberekre, akikkel találkozott. Remélem, hogy ezzel a filmmel életben tartjuk a szellemét, és folytatjuk az általa végzett jó munkát” - tette hozzá.

A hitről szóló film, amelyet Wahlberg „több évig csiszolgatott”, bár igaz történeten fog alapulni, nem minden részletében fogja követni az alapul szolgáló eseményeket.

Wahlberghez producerként csatlakozott Stephen Levinson, aki olyan alkotásoknak volt a producere, mint a Fogságban, A túlélő, vagy a Nagypályások. A filmet rendező Rosalind Ross egyben Mel Gibson élettársa, akitől közös gyermekük is született.

Gibson sajtóhírek és nyilatkozatok alapján A passió c. film folytatásán, valamint a Halálos fegyver 5. részén (is) dolgozik. Előbbin mint író és rendező, utóbbin pedig színészként és rendezőként.

A Christian Postnak adott korábbi interjújában Wahlberg nyíltan beszélt a hitéről, és elmondta, hogy mennyire fontos számára, hogy időt töltsön Istennel.

Wahlberg ekkor azt is elárulta, hogy

inkább menne el szombat este a templomba, mint hogy megnézzen egy Broadway-show-t.

De azt is elmondta, hogy szereti minden napját azzal kezdeni és zárni, hogy a hitén gondolkozzon.

Forrás: Hetek

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató