2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

"Márki-Zay nem tűri a lopást, ezért támadják, Orbán Viktor pedig fél vitázni" – ilyeneket üzen óriásplakátokon az MMM

Országos óriásplakát-kampányt indított a Márki-Zay féle gittegylet. A Mindenki Magyarországa Mozgalom, közölte sajtótájékoztatóján, "az ex-jobbikos kávéfőző kislány) Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő, az MMM koordinátora.



A mozgalom 1300 óriásplakátot helyezett ki, amelyeken a miniszterelnök-jelölti vita "fontosságára" szeretnék felhívni a figyelmet.

„Minden országban, minden, magára valamit adó demokráciában fontos, hogy a miniszterelnök-jelöltek különböző kérdésekben ütköztessék egymással a véleményüket, ezt az üzenetet szeretnék eljuttatni minél több helyre” – közölte Bana.

Márki-Zay embere elmondta, a plakátok mellett hét darab, az országot járó autón is hirdetni fogják az üzenetet.

„Az a helyzet, hogy a kampányidőszakban, amely hivatalosan február 12-én kezdődik, a Fidesznek tízszer annyi óriásplakáthelye lesz, mint az ellenzéknek, ezzel kell tehát felvennünk a versenyt” – mondta Bana.

Azzal folytatta, hogy Márki-Zayt „folyamatosan támadják, mert nem tűri a lopást”. Bana szerint Orbán Viktor hazudik, ezért fél kiállni nyilvános vitára az ellenzék messiásával.

A képviselő azt is elmondta, február 12-én, a kampányidőszak kezdetén az Egységben Magyarországért is indít plakátkampányt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató