2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Varga Judit: Európa, ébresztő!

Az illegális bevándorlás továbbra is Európa legégetőbb problémája. Bár a vezető baloldali politikusok szívesen hallgatják el a témát, a háttérben még mindig működnek a migrációt támogató álcivil szervezetek. Ezeknek üzent közösségi oldalán Varga Judit.

A Friends of Europe elnevezésű szervezet gondozásában rendezett eseményen mutatták be Giles Merritt  “Miért van szükségünk több migránsra” című könyvét, amelyben a szerző arról értekezik, hogy az Európát fenyegető demográfiai katasztrófa csupán a migráción keresztül kerülhető el. Jól látható tehát, hogy a vezető európai gondolkodók továbbra sem a nemzeti szinten képzelik el a népességfogyás megállítását, hanem bevándorlással akarják azt ellensúlyozni. Ennek kapcsán tett közzé egy bejegyzést Facebook-oldalán Varga Judit, aki kijelentette, hogy igenis van másik alternatíva a probléma megoldására, és ezt Magyarország bizonyította be.

Soha nem lesz vége?

Nehéz elhinni, hogy az elmúlt időszak eseményei után még mindig vannak olyanok, akik bevándorlók tömegével képzelik el Európa jövőjét. Ám a Friends of Europe nevű think-tank eheti eseményén ismét ez az ötlet került a középpontba, miután Giles Merritt bemutatta “Miért van szükségünk több migránsra” című könyvét. Az író szerint ugyanis a társadalom elöregedésére csak a migráció lehet megoldás, míg az európai kultúra védelmével csak a következő generáció életét nehezítenénk meg. A magyar kormány ezzel szemben bebizonyította, hogy igenis létezik más megoldás: sikeres családpolitikával a demográfiai kihívásokra is hatékony választ adhatunk, miközben az illegális bevándorlásnak megálljt parancsolunk déli határunkon.

Van tehát alternatíva.

Európa, ébresztő!

– írta bejegyzésében a miniszter.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató