2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gattyán Györgyék a Z’Zi Labort indítják Zuglóban

Az eddigi erős indulók (VV Tommyboy és Détári Lajos) mellett újabb ismert nevet húzott elő a képviselőjelölti kalapból Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom: most Janicsák Istvánt, a Z'Zi Labor frontemberét jelentették be a Facebookon. Janicsák Budapest 08-as számú választókörzetében indul a választásokon, ahol az ellenzéki pártok Hadházy Ákost, a Fidesz pedig Borbély Ádámot méretteti meg.

„A legendás Z’zi labor frontembere, zenész, dalszövegíró, költő, producer évtizedek óta sokat tesz Zuglóért, a kerület díszpolgára. A művész egy olyan kerületben indul jelöltként, ahol több mint 123.000-en élnek, és a hatalmas zöldfelületei miatt ”Pest tüdejének„ is nevezik” – írják róla azzal, hogy örömmel fogadta el a felkérést, mert lát még tennivalót a kerületben.
 

Janicsák politikai indíttatásai nem újak: 2010-ben független jelöltként elindult a polgármesteri címért Zuglóban, ahol harmadikként végzett, majd 2019-ben a Magyar Nemzet arról írt, hogy információik szerint a Momentum támogatná Janicsák polgármesteri ambícióit a kerületben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató