2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Schiffer András a Kétfarkú Kutya Pártra fog szavazni április 3-án

Az InfoRádió Aréna című műsorában Schiffer András elárulta, azért szavaz majd a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra, mert egyrészt elégedetlen a politikai elit teljesítményével, másrészt most a viccpárt képviseli azt a szellemiséget, vagy inkább illúziót, amit 2010-2014-ben az általa alapított LMP – írja az Infostart.

Az LMP alapítója, volt országgyűlési képviselő kifejtette véleményét az idei országgyűlési választásokon induló nagy pártokról az InfoRádió Aréna című műsorában – számolt be az Infostart. Schiffer András úgy látja, hogy a Kutyapárt sikere, a parlamentbe való esetleges bekerülése egy lakmusz, egy komoly jelzés. Schiffer András azon túl, hogy elégedetlen a politikai elit teljesítményével, úgy véli, hogy azt a szellemiséget – vagy talán inkább illúziót –, amit 2010-2014-ben az LMP képviselt, azt ma a Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviseli.

Ez elég szomorú, de így van. Azért szomorú, mert viccpártként indulnak. Mert egy geopolitikai krízishelyzet és hidegháborús uszítás, valamint egy világjárvány közepén egy viccpárt sikeres tud lenni. Ez kritikája a teljes politikai elitnek. Ám ez legkevésbé Kovács Gergőéket minősíti, sőt: Kovács Gergő állhatatosságát minősíti, hogy komollyá vált a vicc. Azt is szokta mondani, hogy ha már röhej az egész, akkor arra szavazzunk, akin tényleg röhögni is lehet

 

– fejtette ki a volt országgyűlési képviselő. Úgy látja, hogy a Kutyapárt sikere, a parlamentbe való esetleges bekerülése egy lakmusz, egy komoly jelzés. Schiffer András eddig se titkolta, most se teszi, hogy a Kutyapártra fog szavazni, akiknek meggyőződése szerint az ő egyetlen voksánál idén is jóval többje lesz – ahogy volt már 2018-ban is.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató