2022. augusztus 16. - Ábrahám
EUR : 397.33
USD : 389.27
Időjárás ikon34°19°

Soros-szervezetekből érkezik a német külügyminisztérium amerikai államtitkára

Senkit nem zavar, hogy amerikai állampolgár Jennifer Morgan, hiszen állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

A német külügyminisztérium államtitkárjaként folytathatja pályafutását Jennifer Morgan, a Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi szervezet amerikai vezetője – jelentették kedden német hírportálok.

A Zöldek pártjához tartozó külügyminiszter, Annalena Baerbock terve szerint Jennifer Morgan első lépésként a nemzetközi klímapolitika területét irányító miniszteri megbízott lesz, majd kinevezik a tárca államtitkárának.

Jennifer Morgan azért lesz egyelőre miniszteri megbízott, mert amerikai állampolgár. De láthatóan ez senkit nem zavar, hiszen

megjegyezték, állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

A Greenpeace honlapján található pár soros életrajzából kiderül, hogy Morgan több szervezetnél is dolgozott vezető beosztásban.

2016 áprilisában vette át a Greenpeace International vezetését. Korábban a World Resources Institute éghajlati programjának globális igazgatója volt. A klímaaktivista nagy szervezeteknél nagy létszámú csapatokat vezetett, további munkahelyei közé tartozott a Worldwide Fund for Nature, a Climate Action Network és az E3G.

Kis kutatómunkával kiderül, hogy a felsorolt szervezetek közül több is Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pénzügyi támogatását élvezi.

Itt is van rögtön a World Resources Institute.

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapja szerint 2016 és 2019 között több mint 1 millió dollárt kapott.

A Climate Action Network (CAN) 130 ország 1300 NGO-ját foglalja magába. A Soros-alapítvány adatbázisa szerint a CAN 2020-ban 150 ezer dollárt kapott, a „klímaigazságosság” elősegítése érdekében. Nem mellesleg a szervezetet egy bizonyos

Az E3G szintén klímaügyekkel foglalkozik, 2020-ban 200 ezer Soros-dollárt tudott szerezni.

Jól látszik tehát, hogy a globális elit már a látszatra sem ad.

A helyzetet legjobban Schiffer András foglalta össze.

Németországban egy amerikai állampolgárt jelölnek külügyi államtitkárnak. Elvileg egy olyan személynek kéne érvényesítenie a német érdeket a globális színpadon, aki amúgy nem tagja a német politikai közösségnek. Ízelítő a „szép új világból”, ahol a globális hálózatok elnyelik a demokratikus nemzetállamokat”

– fogalmazott a Facebook-oldalán.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató