2022. augusztus 14. - Marcell
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon32°18°

Kolozsváron is bemutatták az Elk*rtukat

Sokszoros volt a túljelentkezés a vetítésre - írja a Mandiner.

Csütörtökön bemutatták az Elk*rtukat Kolozsváron. A politikai thriller zártkörű vetítésére többszörös volt a túljelentkezés. A romániai járványügyi intézkedések ellenére óriási siker övezte a vetítést és az azt követő beszélgetést. 

A beszélgetés során a közönség számos érdekes kulisszatitkot ismerhetett meg, valamint aktuálpolitikai témák is említésre kerültek.

A beszélgetésen részt vett Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője, valamint Bokor Barna, a film egyik főszereplője. 

Láng Zsolt: Fontos felidézni és emlékeztetni

A frakcióvezető kifejtette, hogy fontos felidézni és emlékeztetni minden korosztályt a közelmúlt jelentős történéseire. Elmondta, hogy

2006 meghatározó jelentőséggel bír.

Kiemelte, hogy a magyarság 2022 tavaszán ismét választani fog, a tét pedig mindenki számára óriási.

Bokor Barna: Izgalmas volt a színészi feladat

A színész elmondta, hogy a forgatókönyv elolvasása után izgalmasnak találta a színészi feladatot, de tudta, hogy megosztó lesz a film. Nem volt kétsége afelől, hogy támadni fogják a szerep miatt, de

nem akar egy olyan világban élni, ahol félnie kell, mert elvállalt egy szerepet.

A film romániai forgalmazói biztosak benne, hogy az elkövetkező hetekben számos erdélyi moziban és közösségi térben sikerül majd vetíteni azért, hogy minél szélesebb körben eljusson a helyi magyar mozirajongó közösséghez.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató