2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Rejszführer Gréczy: Magyarország diktatúra

Megszólalt Gyurcsány "jobbkeze" is...

A bukott DK-s most a klaviatúrát veri:

„ORBÁN ÉS A SZTRÁJKJOG

Másodfokon törvénytelen volt a tanárok sztrájkja - mondja a törvényszék. Úgy nehéz is sztrájkolni, kifejezni bárkinek bárhol az elégedetlenségét, ha ennek minden módját teljesíthetetlen feltelekhez kötik, gyakorlatilag betiltják.

Az Orbán-rendszerben nem azért nincs, vagy kevés a sztrájk, mert mindenki boldog és elégedett, hanem azért, mert a munkabeszüntetés lehetőséget, mint tiltakozási formát gyakorlatilag betiltották.

A bírósági ítélet ezt mutatja.

Magyarország diktatúra - ezt bizonyítja a sztrájkjog elvétele, és a bírósági ítélet is.

És mégis…

Van az a pillanat, amikor hiába az »emberminiszter« fenyegetése, a tanárok és a diákok vegzálása, a hazudozás, hogy alig páran vettek részt a sztrájkban. A gát átszakad.

A gyalázatos bérek, a lenézés és kiszolgáltatottság miatti tiltakozás mégis megjelenik, erőt ad. Minden demokratának.

Abban bízom, hogy a mostani bírósági ítélet, amely erősíti, hogy diktatúra van, nem eltántorít, hanem fokozza az ellenállást. Bízom benne, hogy az egésznapos tanársztrájkot nem fújják le, sőt…

Orbán fél.

50 nappal a választás előtt, amikor szerinte itt minden szuper, és sosem volt ilyen jó a magyaroknak, minden zavaró tényező aggasztja. Ezért jön a „farhát-Magyarország mennyország l jelszava es ezért lett »törvénytelen« a tanárok sztrájkja.

El kell menni szavazni a hatpárti koalícióra, hogy ez megváltozzon.

Ennyi a feladat.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató