2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A szükséges aláírások több mint háromszorosát gyűjtötte össze Fürjes Balázs

Fürjes Balázs közösségi oldalán köszönte meg a budai választók támogatását. A politikusnak a szombat reggelig a választáson való induláshoz szükséges aláírásoknak több mint háromszorosát sikerült összegyűjtenie.

A választáson való induláshoz a jelölteknek ötszáz aláírást kell összegyűjteniük, ezt Fürjes Balázs többszörösen “túlteljesítette”, hiszen a fideszes politikusnak szombat délelőttig több mint ezerötszáz ajánlást sikerült összegyűjtenie. Ezzel biztossá vált a jelöltsége, azonban Fürjes azt is megjegyezte, hogy tovább folytatják a támogatások gyűjtését.

A szükséges aláírás többszöröse gyűlt össze ma délelőtt, biztos a jelöltség. Köszönöm a budai választók támogatását, a sok-sok 2. kerületi és 12. kerületi lakos aláírását a Széll Kálmán téren, a Fény utcai piacnál, a Lövőház utcában, a Városháza téren és a többi standunknál! Különösen is a Keleti Károly utcában, ahol első otthonunk volt! Az aláírásgyűjtést folytatjuk, mert mindenki támogatása fontos, minden aláírás egy találkozás és alkalom a véleménycserére!

– írta a Facebook-oldalán a politikus.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató