2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Makizaj közleménye: az egész ország rosszul hallotta, amit Fonyódon mondtam

Erre már szavak nincsenek.

Ahogyan portálunk is beszámolt tegnap Makizaj fórumáról, sőt, az általunk nem kedvelt Hont András idevágó írását is közöltük, itt a fordulat.

Makizaj rendkívüli közleményben tudatta Facebook-oldalán, hogy az egész ország rosszul hallotta, amit tegnap mondott. Ez azért is vicces, mert még a Telex is cikkezett róla. Igaz éjjel tették ki a posztot, de levelet is küldtek az ellenzéknek, hogy ki a fasiszta közöttük. 

Erre Makizaj percekkel ezelőtt közleményt írt, tessék:

"Tisztázzuk, mielőtt még erre is százmilliókat költene közpénzből a propaganda: a Fidesz-közeli Munkáspártról és a Fidesz-közeli Mi Hazánkról beszéltem, amikor fasisztákról és kommunistákról volt szó. Fasiszták és kommunisták Orbán Viktor szivárványkoalíciójába tartoznak, a miniszterelnök pedig szélkakasként forog: kommunistaként kezdte, utána liberális lett, most pedig egy szélsőséges pártállamot épít.
Az ellenzéki együttműködésben a baloldaltól jobboldalig sokféle világnézet, politikus, szimpatizáns megtalálható, de fasiszták és kommunisták csak a Fidesz környékén vannak. Mi, a demokratikus ellenzék tagjai a változást és a békét akaró tisztességes magyarokat képviseljük."

 

 

 

Szó szerint ezt mondta: "Ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük."

 

Mindenki hallgassa meg:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató