2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Lánczi Tamás úgy megmarta a 24.hu-s Nagy Józsit, hogy majdnem sírva rohant ki a stúdióból (Videó)

Hatalmas vita bontakozott ki a lelkész államfőjelöltsége kapcsán a Pesti TV műsorában - írja a Mandiner.

A Pesti TV Polbeat Pankráció című műsorában heves vita bontakozott ki Iványi Gábor államfőjelöltsége kapcsán. Ismert: azóta a baloldal már ejtette ezt a tervet, és Róna Péter oxfordi közgazdászt kérték fel államfőjelöltnek – nagy balhét kirobbantva az ellenzéken belül, maga Gyurcsány Ferenc is megszólalt az ügy kapcsán.

A műsorban abban bontakozott ki vita Lánczi Tamás és Nagy József között, hogy ha Iványi Gábornál marad az ellenzék, a lelkész vajon hogy képviselte volna a nemzet egységét?

„Ő melyik felekezethez tartozik?”

– kérdezte Lánczi, aki végül megállapodott a 24.hu újságírójával abban, hogy egy nem történelmi, kis keresztény felekezethez tartozik Iványi.

„Ez azért  érdekes, mert ő adta össze Cseh Katalint és Berg Dánielt pár hónappal ezelőtt, és azért szeretném ezt kérdezni, mert egyébként – és ezzel nekem semmi problémám nincsen – zsidó szertartás szerint adta össze őket. Számomra ez felvet kérdéseket. Most akkor ő keresztény vagy zsidó? Bármelyik lehet, csak döntse el. Ha ő egy országot akar képviselni, akkor abban jusson dűlőre, hogy ő milyen felekezetet képvisel. Mert szerintem ez probléma”

– érvelt Lánczi.

Minderre Nagy József rettenetesen felháborodott. „Iványi Gábort mocskolod? A cipőfűzőjét nem köthetnétek meg! És kóklernek nevezed? Téboly! Felháborító, amit csinálsz” – mondta.

A vitát megnézheti alább.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató