2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Makizaj megígérte: bőrszíne, világnézete vagy szexuális orientációja miatt senki sem szenvedhet hátrányt Magyarországon

Megszüntetik a dohánykereskedelem monopóliumátvisszaadják a megélhetésüket a vidéki kisboltoknak, teret engednek a szabad versenynek– mondta. Jogbiztonságot és kiszámítható környezetet ígért mindenkinek. Az eddig multinacionális nagyvállalatoknak egyedi döntésekkel kiosztott 1000 milliárd forintból évente 450 milliárddal a magyar kis- és középvállalkozásokat fogják segíteni, hogy a nemzetközi versenyben is megállják a helyüket – sorolta tovább.

Az új kormány önálló határőrség felállításával és a Frontex segítségével megvédi Magyarország határait, megtartja a kerítést, és a Fidesz által betelepített sok tízezer migráns átvilágításával kiutasítja a nemzetközileg körözött bűnözőket, ígérte meg a kormányfő-jelölt.

Márki-Zay Péter szerint ugyanakkor „a munkaerőhiányt nem migránsokkal, hanem a szakképzés megerősítésével és a külföldre távozott magyarok hazacsábításával kívánjuk megoldani”.

Arra is ígéretet tett, hogy kormányra kerülve komolyan vennék a törvény előtti egyenlőséget, fellépnének mindenfajta diszkrimináció ellen, a jövőben

bőrszíne, világnézete vagy szexuális orientációja miatt senki sem szenvedhet hátrányt Magyarországon.

Márki-Zay nagy büszkeséggel jelentette be az önálló parlamenti képviselet megteremtését, és megígérte, mindent megtesz a hazai cigányság felemelkedéséért.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató