2024. június 14. - Vazul
EUR : 394.66
USD : 367.23
Időjárás ikon19°13°

A Kossuth téren mond beszédet Orbán Viktor március 15-én

A Békemenet csatlakozik a központi ünnepségek programjához március 15-én. A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet - posztolta Kovács Zoltán.

A tervek szerint halad a március 15-i nemzeti ünnepi rendezvények előkészítése - posztolta a Facebook oldalán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A hosszú hétvégére való tekintettel idén már március 12-én kezdetét veszi az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapjára tervezett programok. A Múzeumkertben, a Budai Várban és a Várkert Bazárban már szombattól családi programok, koncertek és gasztrovásár várja az érdeklődőket - írja Kovács Zoltán.

Az ünnepi program során a nemzeti ünnepek esetében már megszokott módon lesz zászlófelvonás és a Kossuth-, illetve a Széchenyi-díjakat is az ünnepi programsorozat részeként adják át. Idén — a tavalyi október 23-ához hasonlóan — a szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik majd a Békemenet a központi ünnepség programjához. A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet.

Az operatív törzs a terveknek megfelelően március első napjaitól kezdi meg munkáját, amiről természetesen beszámolunk - posztolta a Facebook oldalán az államtitkár.​

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató