2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jakab: Orbán a legsötétebb módszerekkel vadássza le Iványit

A Facebookon fakadt ki a baloldali Jobbik elnöke, mert NAV-osok néztek az adócsaló Iványi körmére...

Iványi Gábor hatósági megfélemlítése Orbán hitvány bosszúja

Miközben Orbán papagájai elfasisztázgatnak meg elkommunistázgatnak az országgyűlésben, a legsötétebb időkre emlékeztető módszerekkel vadásszák le a rezsim bírálóit.

Az orbáni gonoszság oda jutott, hogy egyenesen az adónyomozókat küldik – vélhetőleg teljesen törvénytelen módon, kézivezérelve – Iványi Gábor hajléktalanokat segítő alapítványa ellen. A politikai bosszú ebben az esetben sem kétséges: Orbán szemében mindenki szálka, aki kritizálja vagy szembe mer szállni a hatami tébollyal.

Az alapítvány, amire Orbánék adónyomozókat küldtek, szerencsétlen sorsú embereken segített, ami egyébként nem mellékesen állami feladat lenne. De a rezsim nem őket segíti, hanem azokat, akik 160 milliós luxusautókkal villognak, és másfél milliárdos lopott villákból köpik szemen a magyar embereket. A dubaji Casanova, ifjabb Matolcsy, az Orbán-Tiborcz-család, a mindenkinél okosabb Mészáros, vagy a tihanyi villákat megunó és földig romboló propagandaminiszteri volt feleség dörgöli az orrunk alá minden egyes nap, hogy mit is értenek Orbánék nemzeti együttműködésen. Közben a bukott

Völnernek a Fidesz jóvoltából továbbra is jár a végkielégítés, a „híd a munka világába” Flórián pedig továbbra is a Fidesz leghűségesebb katonája maradhat. A NAV nyomozói valamiért irányukba nem mutatnak különösebb érdeklődést, náluk a kormány – hogy, hogy nem – nem tart vissza pénzeket.

A néppárti Jobbik felháborítónak tartja és mélységesen elítéli az Oltalom Karitatív Egyesület vegzálását. Az pedig a jogállam gyalázatos megcsúfolása, hogy a politikai bosszúhadjáratra a rendvédelmi szerveket használják fel. Orbán, ha bűnözőkre kíváncsi, azt a saját köreiben keresse.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató