2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ti fideszes kurvák, miattatok nem tudok bűnözni - üvöltözi a cigány a videójában

Az üvöltözés leirata: 

Halló! Halló, Szombathely! Halló, Vas megye, szevasztok! Ferenc Orsós tisztelettel, miniszter úr!

Kommenteljetek!

Várjál csak, most olyan bejelentést rakok be, hogy lefárad az egész vidéki kurva édesanyád, Fidesz János, mi van, buzi? Hé, hé, hé, hé, hé, hé, Csaba! Neked is pofázzak a kurva édes dagadt, kurva, büdös, passzoló kurva édesanyádnak. Hende Csaba, magának üzenek. Egyre jobban, komolyabban be fogok gyulladni a hülye pöttyös kecske kurva édesanyádra? Hende Csaba
 
Körülbelül 50 ember vár rád! Faszfej! Okosan csináld a dolgaidat, fasszopó! Mert ez itt Vas megye, Szombathely, buzi. Örülj neki, hogy életben hagylak a kis kurváiddal, te kis köcsög, mert kezdünk begyulladni. Komolyabb emberek vannak, mint a hülye kurva édesanyád picsájában. Hete Csaba, magának üzenek, fasztopok kurva! Hé, te kurva! Figyelj ide! Kurva anyádat, Hende Csaba! Add vissza a pénzünket! Körülbelül 80 ember várja a komoly pénzeket, amit ti lenyújtogattok, lenyújtogattátok a kis pénzünket, J

Ne a focista izéknek, a barom hülye gyerekeknek add oda a pénzt, hanem nekem add oda a kis kétszázönkét, nem is 200-300 millió forintról van szó, mert horribilis lenne, te fasz-topog. Na, ide figyelj, te kis kutya! Neked mondom, meg büdös Orbán Viktor barátodnak? Örüljetek neki, hogy életben hogy lett titeket faszfej, meg kezdek begyulladni. A bűnös tippek szirodátok miatt a kibaszott cigaretta kurva drága lett, meg rohadj éjjel a kurva édesanyáddal, te faszopogj egy szép. Mert olyan embereket hoztak ide a magyarba, hogy beszólsz, behugyozol te kis kurva! Úgyhogy szabd ki a faszomat!

 Hende Csaba, Viktor! Örülj neki, hogy élvezlek titeket, kis kurvák! Figyelj ide! Nem szavakkal dobálózok meg emberekkel, mert embereket nem is mondok telefonba, te birkapaszfej, tedd össze a két kezedet, hogy te ebből kipasszolt világbolton lehetsz, tétel? Érted, amit pofázok?

- Az a baj, dolgozni kéne. Péter farkas.

Tiszta felháborító! Elkezd dolgozni, kérlek. Neked, baszd meg! Neked kell dolgozni, passzd meg! Mert nekem nem kell dolgoznom, bazdmeg! Te geci! Te hülye gyerek! Mit sérteget ez a Pastopaux? Kurva anyádat! Te barom állat! Tudod, hogy ki vagyok, te fasz fej! Te barom állat! Ha ismersz, akkor tudnod kell, bocs meg, hogy én nem dolgozok.
 
Nekem kell könyörögni a pénzemért?
 
Gyerekek, '97-ben már király voltam, baszd meg! Fogalmad nincs róla, passzold. Mondd meg az apósodnak, meg az anyósodnak, meg a kipasszolt Orbán Viktor buzi barátodnak, hogy bassza szájba a kurvát gyász.

Mert a Viktor, mert azt mondta mindenre, hogy igen, van. Van 100 millió, van. Látod, csirke rizi-bizivel? Rántott csirke rizi-piszivel? Van! Kurva anyádat! Nekem meg könyörögnöm kellett paszod.

- Így kérem őket, nekem a dolgoknak. Első osztályba begurulni, baszd meg! Akkora fuccs a nyakamon bazmeg, hogy ha azt mondják, hogy basszus bújt ki, ki tud szállni az autóból, hogy segítsek.

És semmi nincs, Köcsög Viktor! Kurva anyádat! Te miattad nincs! Mert a kibaszott tippek se verem el a pénzem! Te geci láda! Akkora busz kéne a nyakamba, hogy leszakadjon az egész Európa. De Geci! Amikor még volt, volt esélyem? Hé, te geci láda! Mi van? Szombaton elfáradtál, túrjál! Mi van? Szombaton elfáradtál, Viktor? Fidesz-kormány, figyeljetek ide, a titka.

Itt az éjszaka dübörgött, amikor még dübörgött a szocializmus, te fasszopó Harmadnaposból is tudtad volna, hogy mi az, hogy pénz, te! A kaszinók, a cigánybulik, a legendás Árkádia. gazdaság. Hogyne, pompás! Tudnád, hogy mi az, te futball kurvája? Most nektek dübörög, futballista tetszik. Most nektek dübörög. De majd ezt megoldjuk, hogy a gyerekeknek dübörögjön geci ládák. Visszahozzuk a kaszinókat, a cigány bulikat az Árkádiába, a kőkemény pénzkereseti lehetőséget a kocsmákból, a cigarettát, a flipkát, a disznót, meg a szocializmust, geci fideszes kurvát, kurvát, a kurváját akar!

- Építsük vissza a szocializmust! Mindenkinek legyen pénze! Ne csak a gazdagoknak! Köszönöm szépen!

 

A rövid verzió:

 

Aki jobban elmerülne benne, azoknak itt a hosszabb verzió:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató