2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Csak akkor lesz béke, ha Zelenszkij megsemmisül, más út nincsen

Ukrajna

Amíg a világ nem ébred rá, hogy az ukrán nép legnagyobb ellensége Volodimir Zelenszkij, addig nem lesz béke és rend!

Ez olyan egyszerű, mint a faék!

De addig rengeteg vér fog folyni!

Most arról ne beszéljünk, hogy az index, meg hasonszőrű elvbarátaik hogyan dramatizálják egy magyar fiú halálát a fronton, mert ez undorító és álságos! Az ő halála nekik üzlet, nekünk mélységes fájdalom. Mert minden magyar elvesztése egy idegen háborúban egy kiszakított darab a magyar lélekből!

Ezek(indexék,meg a többiek) akkor, mikor nap mint nap sárba döngölték a kárpátaljai magyarok jogait, lapultak, mint a szar a fűben! Amúgy is…ezek olyan büdösek, hogy még a macska se kaparná el őket…

Nos! Drága, egyetlen, kicsimuci, rózsaillatú szabadkőmíves barátaim!

Vigyétek már el ezt a hülyegyereket Ukrajnából!

Ti csináltátok ezt az egészet, mondjuk már ki, nyíltan! Mark! Te, aki a legtöbbet kerestél ezen a borzalmon, és ártatlan emberek vérén, vegyél neki valahol egy villát, aztán ott, együtt kebelbarátaitokkal, kiket egy kanál vízben megfojtanátok, koccintsatok egy utolsót! Vigyétek magatokkal az összes hülye, felelőtlen magyarországi politikust, aki veletek együtt sajnálkozik a történtek miatt, vagy magyar katonákat küldene idegen háborúba! Dugjátok fel közben a varjakká vedlett békegalambjaitokat magatoknak!

Mert ez a ti bűnötök!

Minden pillanat, ahogy egy ártatlan ember meghal ebben a borzalmas háborúban, az idők végezetéig száradjon a kibaszott, üzletszerű lelketeken!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató