2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A háború elsodorta az ócska ellenzékünket is: Fidesz: 49 - Ellenzék: 43

Totális kétségbeesés és pánik van a baloldalon, Márki-Zay Péter magával rántja az egész összefogást, információim szerint a most nyilvánosságra kerülő Medián számainál is jóval nagyobb Fidesz előnyt mutatnak a baloldal belső mérései,- írta rendkívüli hírében Deák Dániel.

Részletek:

A baloldali Medián ma publikálta a legfrissebb közvélemény-kutatási adatait, amelyek egészen lesújtó képet festenek egy hónappal a választás előtt a baloldal helyzetéről: 49 vs. 43 százalékra vezet a Fidesz, ami egy magabiztos jobboldali parlamenti többséget jelent.

Már napok óta hallani, hogy a baloldal belső felmérései ennél jóval nagyobb, 10 százalék feletti Fidesz előnyt mutatnak, a Medián pedig direkt nem publikálta Márki-Zay személyes megítélésére vonatkozó adatokat, hiszen azok azt mutatják: a baloldali miniszterelnök-jelölt elutasítottsága nagyon magas és magával húzza a mélybe az egész baloldalt.

Gyurcsány Ferenc is kétségbeesett, a múlt héten háromnegyed év után már kénytelen volt személyesen bemenni az ATV-be, nem bízta tovább a kommunikációt a zagyvaságokat beszélő kirakatemberére, Márki-Zay Péterre.

Márki-Zay a háborús konfliktus során is folytatta a kommunikációs ámokfutását, továbbra is zagyvaságokat beszél, erőszakos éa kapkod. Ennek hatása a Medián legfrissebb kutatásában is látható, ami szerint a háborús konliktus a kormányt erősíti, amely higgadtan és megfontoltan képviseli a nemzeti érdeket ebben a helyzetben is.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató