2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Perjés Zoltán: „Mindig is utáltam ezt a nyálasképű, álszent böjtecsabát”

A nyilvánosságtól magánéleti okok miatt visszavonult újságíró szerint a szerzetes „most újra elszólta magát”.

Jól döntött portálunk, amikor nyilvánosságra hoztuk ennek a hulladéknak a videóit, és kiírtuk a közéletből. nekünk köszönhetően, már csak a Facebookon firkálgat néha. 

Most ezt firkálja:

A ferences szerzetes kifejtette: „Milyen egyszerűen ki lehetne fogni a szelet az oroszok vitorlájából, azzal, ha az Ukrán állam kiadna egy törvényt, amelyben mindenkinek garantálná az anyanyelvi oktatást Ukrajna egész területén, úgy ahogyan Európában mindenütt az megvan! Vagy ha a két szakadár megyének találnának egy sajátos autonómiát, mely az ellentétes érdekeket egyezteti.”

A ferences szerzetes arra kérte követőit imádkozzanak azért, hogy az ukrán államférfiaknak legyen bölcsessége kiegyezni „a testvér népekkel!” Posztjában azt írta: az ukrajnai menekülőket befogadó csobánkai otthonuk kápolnájában egy szentmise áldozatot tervez bemutatni Ferenc pápa szándékára, azért „hogy a világunk minden ember számára békés otthonná váljon”!

Ezt a bejegyzését illette sajátos kritikával Perjés Zoltán újságíró, aki tudtunkkal már csak a saját Faccebook-oldalán osztja meg a világgal gondolatait. „Mindig is utáltam ezt a nyálasképű, álszent  böjtecsabát” – jelentette ki. Hozzátette: „most újra elszólta magát”.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató