2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A DK-sok megtámadták és megverték a Mi Hazánk aktivistáit Kaposváron

Újabb verekedés Dobrev Klára gyáli fóruma után.

Megtámadták a Mi hazánk aktivistáit Kaposváron plakátragasztás közben – közölte a sonline.hu.

A Mi Hazánk szerint a „balliberális összefogás DK-s jelöltjének emberei támadták meg a kaposvári székhelyű választókerületben” a plakátragasztóikat, és ütötték meg aktivistáikat.

Az eset azután mérgesedett el, hogy a Mi Hazánk plakátolói számonkérték a DK-s aktivistákat plakátjaik megrongálása miatt „Figyelmeztettük őket, hogy ez törvényellenes és le akartuk fényképezni saját plakátjainkat, de ekkor megtámadták kampányfőnökünket Erdélyi Ákost, akit úgy megütöttek, hogy az orra és a szája is vérezni kezdett. A támadók ezután elmenekültek. A kiérkező mentők a helyszínen elláták majd kórházba szállították Erdélyi Ákost, én pedig feljelentést tettem a rendőrségen” – közölte a párt a Sonline-al.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

Nem ez az első alkalom

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, ugyancsak ellenzékiek verekedtek össze Dobrev Klára gyáli fórumán. A verekedést szóváltás és köpködés előzte meg, ami az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje, valamint a DK gyáli önkormányzati képviselője között zajlott. Fricsovszky-Tóth Péter, a Pest megyei 7. sz. országgyűlési egyéni választókerület ellenzéki jelöltje keveredett konfliktusba Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével.

Hegymegi István úgy fejbe verte az ellenzéki közös jelöltet, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Fricsovszky-Tóth Péter ezután még részt vett a fórumon Dobrev Klára mellett, majd maga ment be a kórházba.

 

(Mandiner)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató