2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Úgy hazudnak mint a vízfolyás: nem halt meg a csecsen elit alakulat vezetője

Egy Telegramra feltöltött kép tanulságai szerint Magomed Tusajev él és virul. És ezt mi már három napja leírtuk.

1:10-nél Kadirovval beszélget...

Az ukrán hadsereg szerint a hosztomeli repülőtérért zajló csatában életét vesztette Ramzan Kadirov csecsen elnök egyik vezető hadura, Magomed Tusajev. Ettől volt hangos a liberális fertő, amit mi azonnal cáfoltunk is, így lettünk Magyarország leghitelesebb tudósítói ismételten ebben a háborús helyzetben. Felhívtuk a figyelmet arra, hogy az ukránok össze-vissza hazudoznak és átfordult szinte a teljes média ebbe a helyzetbe. Sajnos rengeteg, magukat jobboldali oldalnak nevező weblapok is rúgják az öngólokat.

Az ukrán fegyveres erők Twitter-oldala is megerősítette, hogy Magomed Tusajev a szombati harcban életét vesztette. Tusajev a 141. Kadirov Gárda Motorizált Ezrednek, Kadirov egyik elit alakulatának vezetője. Érti mindenki? Az ukránok megerősítették. Azok az ukránok, akik a románok szintjén vannak nagyjából.

„Állítólagos likvidálása után pózol Kijev alatt a tőle elválaszthatatlan Porsche előtt az Ukrajnába küldött elit csecsen egység parancsnoka, Magomed Tusajev ” – írja a moszkvatér Facebook-oldala ma, képpel alátámasztva. 

 

 


 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató