2022. május 22. - Júlia, Rita
EUR : 384.58
USD : 363.57
Időjárás ikon22°15°

Lukácsi Katalin Jézus-próféciával konferálta fel Márki-Zay Pétert

„Nem volt sem szép, sem ékes [hiszen láttuk], a külsejére nézve nem volt vonzó. Megvetett volt, utolsó az emberek között, a fájdalmak férfia, aki tudta, mi a szenvedés” – többek között ez a bibliai idézet elhangzott.

Az ellenzék tüntetést tartott az MTVA Kunigunda utcai székháza előtt. „A propaganda fegyver, a hazugság öl” címmel meghirdetett eseményen többek között Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, és Szabó Tímea is felszólalt.

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltjét Lukácsi Katalin a következő bibliai idézettel konferálta fel: „Ki hitt abban, amit hallottunk, és az Úr karja ki előtt nyilvánult meg? Úgy nőtt fel előttünk, mint a hajtás, és mint a gyökér a szomjas földből. Nem volt sem szép, sem ékes [hiszen láttuk], a külsejére nézve nem volt vonzó. Megvetett volt, utolsó az emberek között, a fájdalmak férfia, aki tudta, mi a szenvedés; olyan, aki elől iszonyattal eltakarjuk arcunkat, megvetett, akit bizony nem becsültünk sokra. Bár a mi betegségeinket viselte, és a mi fájdalmaink nehezedtek rá.” 

A jelenetet ide kattintva 1:44:45-től nézheti vissza.

Lukácsi Katalin nem állt meg Ézsaiás próféta könyvénél, így folytatta: „A következő felszólaló nem gyarló, nem gyarlóbb bármelyikünknél. Mégis rázúdul a hatalom minden haragja, gyűlölete, és hazugsága azért, mert fél. Fél tőletek. Szeretnélek kérni benneteket, hogy köszönjük meg egy tapssal, hogy kiállja ezt a rengeteg gyűlöletet értetek.”


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató