2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kadirov most a japánok miatt borult ki

A csecsen vezér értetlenkedik, miután Japán szankcionálta Oroszországot.



"Japán szankciókat vezetett be az orosz állampolgárokkal szemben, akik közé én is tartozom. 

Éppen kezdtem megérteni az Egyesült Államok és európai csatlósainak ízléstelen politikáját, akik szankciókat léptettek életbe és befagyasztották nem létező bankszámláimat, hogy aktivizmusom ellen demonstráljanak. De Japán? Egy olyan ország, amelynek évszázados hagyományai vannak az erkölcsösség és a nemes "Bushido" viselkedés terén, amely mindig is különállt a világ többi részétől, hirtelen megtört Európa alatt. Tényleg csodálkozom, hogy ilyen intelligensnek tűnő emberek hirtelen elszúrták, és befagyasztották a vagyonom, amivel Japánban soha nem is rendelkeztem. 

Valószínűleg a pénzügyi tevékenységeimtől való eltiltáson kívül nem nézhetek többé animét és nem élvezhetem a cseresznyevirágzást. Csatlakozom a nindzsák soraihoz, és titokban fogom csinálni. Ja, most már te sem lehetsz ninja... 

Pontosan ugyanezt a választ kell adnom. Mostantól a japán vezetésnek tilos csecsen földre lépnie, kivéve két helyen - a Bragun és Szamaszki falvakban lévő elmegyógyintézetekben. Nem vagyok ördög, hogy megfosszam őket a szükséges kezeléstől. Minden vagyonukat és bankszámlájukat lefoglalják és eladják, a pénzt pedig a Kuril-szigetek Fejlesztési Alapjába utalják. 

És komolyan, tudjátok, hogy engem nem érdekelnek semmilyen ország szankciói. Csak egy dologtól félek, attól, hogy elrontom a kapcsolatomat Allah-val! 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató