2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Márki-Zay ma bejelentheti visszalépését a miniszterelnöki-jelöltségtől vagy pártot alapít

Mi szeretnénk ha maradna….

Nem mondott le, tovább égette magát és alázta saját magát hazugságaival. Élőben adtuk, ide kattintva elérhető.

 

Szerkesztőségünknek egy névtelen levélíró jelezte, hogy válságstáb ült össze az ellenzéki oldalon. Reggeli órákban, szinte azonnal beszámoltunk arról, hogy a Závecz kutatása egyszerűen lenullázta Márki-Zay Pétert.

Azt is hozzátette levélírónk, hogy ez a felmérés, mivel a háború kitörése előtt készült, sokkal rosszabb számokat mutat most. Ugyanis a kutatásban leírt eredmények a háború kitörése óta, és Márki-Zay megszólalásainak köszönhetően, megfeleződtek. Levele szerint, legalább 50 százalákkal rosszabbak, ami annyit jelentene, hogy ma a magyar emberek, mindössze 11 százaléka támogatná Márki-Zay Pétert, mint miniszterelnököt.

Mindenesetre érdekes, hogy Márki-Zay jelezte, ma 16 órakor rendkívüli bejelentést tesz, amit úgy kezd, Tisztelt Honfitársaim. Portálunk természetesen élőben közvetíti a bejelentést. Addig kérünk mindenkit, hogy a kiszivárogtatásunkat feltételekkel kezelje és óvatosan. Hamarosan kiderül.

 

FRISSÍTÉS:

Olyan információkkal kerestek meg minket, ami miatt frissítjük cikkünket, hogy Márki-Zay saját pártot alapít és ennek a bejelentésére készülhet.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató