2024. február 25. - Géza
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon12°

A drogos kutyapártosok feljelentették Gödényéket

Az MKKP szerint választási csalásra készül a Normális Élet Pártja.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) feljelentette a Normális Élet Pártját a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) az áprilisi országgyűlési választás aláírásgyűjtésével összefüggésben. A feljelentésről az MKKP tájékoztatta csütörtökön az MTI-t. Kiemelték: az aláírásgyűjtés kezdete előtt egy hónappal figyelmeztettek arra, hogy választási csalásra készül a Normális Élet Pártja, amelynek listavezetője Gődény György. Az MKKP által „kamupártnak” nevezett szervezet honlapján ugyanis szerepelt egy olyan adatfelvételi űrlap, amelyen a név, a lakcím és az e-mail-cím mellett a személyi számot is meg kellett adni.

„Mivel a kapcsolatfelvételhez az utóbbira egyáltalán nincs szükség, egyetlen logikus magyarázat létezik arra, miért kérték el mégis: így még csak seftelniük sem kell más kamupártokkal, hogy ajánlásokat szerezzenek”, csupán rámásolják az íveikre „a szimpatizánsok” adatait, „odahamisítják az aláírásukat, és már kész is”

– fogalmazott az MKKP. Közölték: feljelentették a Normális Élet Pártját a NAIH-nál.

Megjegyezték: „csepeli és soroksári jelöltünk, a Csirkeember maga is kitöltötte az űrlapot, hátha tényleg csak mi voltunk rosszhiszeműek, és igazából nincs itt semmi látnivaló. Nos, nem így történt: amikor a hivatalos ajánlásgyűjtés kezdete után online ellenőrizte, kinek írt alá, ott találta a nevét Gődényék jelöltje mellett is.”

(MTI)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató