2022. augusztus 16. - Ábrahám
EUR : 397.33
USD : 389.27
Időjárás ikon34°19°

Szexuális bűncselekménnyel gyanúsítanak egy Pest megyei tanárt, az áldozat egy 13 éves lány

Szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése ügyében nyomoz a rendőrség egy Pest megyei tanár ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy 13 éves diákjával kezdeményezett viszonyt, írja a Blikk. Az 56 éves férfi nem tett vallomást.

A lány szülei a gyanús üzenetekre lettek figyelmesek. A magyart és történelmet oktató pedagógus óraadó tanár volt a Blikk által meg nem nevezett település általános iskolájában. A Blikk azt állítja és a liberálisok, hogy fideszes politikusként az egyik budapesti kerület képviselő-testületének a tagja volt. A képviselő-testület művelődési, kulturális és szociális bizottsága elnökeként többek között részt vett a kerületi díszpolgárrá avatásokról szóló döntésekben, a nemzetiségi önkormányzatok támogatásáról szóló döntésekben, a vallási felekezeteket, iskolákat, óvodákat érintő döntéshozatalban, írja a lap. Amiről mi úgy értesültünk, hogy óriási kamu az egész, semmi köze a Fideszhez, ismét egy rágalmazás és a kampányhajrában lejárató összemosás.

A hírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is megerősítette. A diák február 10-től egyéni munkarendben teljesíti a tankötelezettségét. A pedagógus jogviszonya pedig közös megegyezéssel megszűnt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató