2022. július 05. - Emese, Sarolta
EUR : 398.74
USD : 381.24
Időjárás ikon35°21°

Legalja: Így lopja el a DK-s képviselő az egyedül élő idős néni tízezer forintját

Tisza Zoltán a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke a váci körzetben. A kampányban az utóbbi időben többször morálisan bírálta a jobboldalt. Azt viszont elhallgatta, hogy a mentőszolgálattól azonnali hatállyal kellett távoznia, mert tetten érték, amikor egy beteg ember pénzét akarta ellopni,- számol be a VácOnline.

Tisza Zoltán közalkalmazotti jogviszonyát 2020. szeptember 14-én azonnali hatállyal szüntette meg az Országos Mentőszolgálat, mivel súlyos etikai vétséget követett el.
A rendkívüli felmentés indokolása az volt, hogy 2020. szeptember 3-án egy riasztásnál mentőautójával mentő technikusként kivonult egy idős, egyedül élő nőbeteghez és a beteg pénztárcájából 10 ezer forint készpénzt eltulajdonított.

A beteg ugyanis nem találta az adatfelvételhez a személyi okmányait, így odaadta Tisza Zoltán kezébe a pénztárcáját, hogy keresse meg benne az igazolványt. Ekkor rejtette a tenyerébe a pénzt, de a papírpénz összegyűrődésének hangját a beteg észrevette és rá is kérdezett Tisza Zoltánnál. Ekkor a papírpénzt a kezéből a földre ejtette és így mutatta meg a betegnek az üres tenyerét, majd később cipőkötést színlelve vette fel a földről a bankjegyet és csúsztatta be a zsebébe.

A beteg beszállítása után, az egyik mentőápoló kollégája felszólította, hogy adja vissza a betegtől eltulajdonított pénzt. Ezt előbb tagadta, majd azt kérte, mondják közösen azt a betegnek, hogy a mentőautóban esett ki a pénz, és ott vette csak fel Tisza Zoltán.

A vizsgálat során feletteseinek azt mondta, hogy csak félreértésről van szó, a beteg önként adta neki a pénzt, és nem kérte a kollégájától, hogy mondják azt, hogy a mentőautó padlójára esett. Lebukása után a pénzt elmondása szerint visszaadta a betegnek, így végződik az indokolás.

A mentőszolgálat a történtek alapján úgy döntött, hogy Tisza Zoltán nem méltó a bizalomra, ezért azonnali hatállyal megszüntették a jogviszonyát.
Nos, ő képviseli a DK-t Vácon, ő támadja morális alapon a jobboldalt, ő segíti Inotay Gergely kampányát. Tisza Zoltán jelenleg annak az emberi kapcsolatok bizottságának külsős tagja, amelynek elnöke a váci náci, pornószerző Fehér Zsolt.

 

Portálunk is beszámolt a váci jobbikosról, ami ide kattintva elérhető, erős gyomrúaknak. Ő megerőszakolná a nőket, majd a kutyáknak dobná.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató