2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Zelenszkij: Évtizedek óta nem látott veszteségeket szenvednek az oroszok

Nem értjük mi ezt. Egész nap azért sír a liberál világ, mert az oroszok keményen mennek előre. Nem bírják eldönteni, recseg és ropog a teljes háborús propagandájuk. Mindenesetre mi tartjuk magunkat ahhoz itt a Vadhajtásokon, hogy cáfoljuk a sok uszító álhíreket, és nem adunk teret továbbra sem az ukrán propagandának, hiszen ez végzi ki itt a szemünk előtt a vadliberálisokat. De, azt biztosan állítjuk, mi leszünk az elsők akik bemutatják, amikor kilövik Zelenszkijt. 

Újabb videós beszédet tett közzé Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.

Ebben azt mondta, az orosz erők az elmúlt évtizedek legnagyobb veszteségét szenvedik el az Ukrajna ellen indított háborúban. Állítása szerint az ukrán erők eddig 31 orosz taktikai zászlóaljcsoportot (BTG) tettek harcképtelenné. (A BTG-k a tüzérséget, páncélosokat és légvédelmi egységeket is magukban foglaló, 6-800 fős egységek.)

Zelenszkij a beszédben követelte az elrabolt melitopoli polgármester azonnali szabadon bocsátását, illetve közölte, hogy az Európai Bizottsággal közösen dolgoznak az ukrán EU-csatlakozás felgyorsításán.

A napokban az egész világ bedőlt annak, hogy ukránok drónnal semmisítettek meg egy orosz konvojt. Éppen ma jött ki az igazság erről is, ugyanis az orosz katonák kiszálltak tankjaikból, és végeztek a drónokkal is. Szerencsére egyre közelebb az orosz hadsereg ehhez az őrült komikushoz. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató