2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kadirov Elon Musknak: Ne versenyezz Putyinnal, inkább gyúrd ki magad

Kadirov Elon Musknak: Ne versenyezz Putyinnal, inkább gyúrd ki magad

A csecsen vezető azután tanácsolta ezt, hogy Elon Musk párbajra hívta az orosz elnököt Twitteren.

A dél-afrikai származású milliárdos Twitteren kihívta Putyint egy klasszikus párbajra, tétnek pedig Ukrajnát tette meg. 

Elon Musk, nem tanácsolnám, hogy versenyezz Putyinnal. [...] Hogy képzeled?”

– kezdte Telegram-oldalán a csecsen vezető. 

„Más súlycsoportban vagytok. Mégcsak nem is a harcművészetekről vagy például a dzsúdóról van szó. Hogy képzeled? Te a piros sarokban vagy egy üzletember és egy Twitter-blogger. Putyin a kékben, ő egy világpolitikus, stratéga, aki fenyegetést jelent a Nyugatra és az Egyesült Államokra. Vlagyimir Vlagyimirovics nem tűnne sportszerűnek, ha gyengébb ellenfelet ütne meg” - írja.

„Ezért kell fittnek lenned, hogy szelíd Ilonából brutális Ilonná válhass. Javaslom, hogy a Csecsen Köztársaságban több központban is képezd magad:

- Orosz Különleges Erők Egyeteme, ahol lőfegyveres kiképzést kapsz. A különleges erők csapatainak világbajnokai fognak tanítani, akik 2015-ben egyszerre verték meg az amerikai különleges erőket;

- Akhmat Fighting Club - itt megtanítják, hogyan kell ütéseket bevinni, mert erre a tulajdonságra minden küzdelemben szükséged lesz, és Abuzaid Vismuradov irányítása alatt nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is gyorsan fittté válsz, és acél idegekre teszel szert;

- Gyakorlat a grozniji Csecsen Állami Televíziós és Rádiós Műsorszolgáltató Társaság falai között - itt megismertetik veled a PR amerikai módszereit, és megtanítják, hogyan kezeld a fiókjaidat a közösségi oldalakon.

„Teljesen más emberként térsz majd vissza a Csecsen Köztársaságból, Ilon, mármint Ilona” – fogalmazott Kadirov.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató