2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kadirov: az ukrán, neonáci Azov zászlóalj harcosai sarokba szorítva várják közelgő végüket Mariupolban

Barátaim, Mariupol városát lassan, de biztosan megtisztítják a nacionalista önkénytől. A város gyakorlatilag teljes területe már az orosz fegyveres erők ellenőrzése alatt áll. Az Azov zászlóalj harcosai és társaik, ahogy gyáva sakálokhoz illik, egy sarokban kuporognak. Az Azovsztal acélgyár vastag falai mögött várják közelgő végüket – írja Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram csatornáján, amelyet már több mint 1.1 millióan követnek.

Kedves testvérem, Szultan Rasajev jelentette, hogy a nacionalista fenyegetést teljesen felszámolták az ellenőrzött területen. A polgári lakosságot nem fenyegeti veszély, sőt, minden segítséget megkapnak, amire szükségük van. Embereink gyorsan haladnak előre, útközben kiirtva a “nyughatatlan” fasiszta söpredéket – folytatta.

Az igazság kedvéért meg kell jegyezni, hogy az ukrán “harcosok”, akiket állítólag a legerősebb nyugati kiképzők képeztek ki, és a legmodernebb technológiával vannak felfegyverkezve, szokásuknak tekintik, hogy olyan gyorsan futnak, ahogy csak tudnak. Hogy ez egy harci taktika, vagy a visszavert vezetés parancsa, nem világos – jegyezte meg.

⠀A csecsen biztonsági erők képviselői életüket kockáztatva, bátran védik államunk érdekeit. A helyi lakosság megérti a különleges katonai művelet lényegét, és örömmel üdvözli felszabadítóit a bűnöző kijevi rezsim alól – zárta üzenetét Ramzan Kadirov.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató